Weblap SEO

weblap ajánló blog - pr-cikkek beküldése - honlap optimalizálás

Milyen okok állhatnak a hasi sérv kialakulása mögött?

mi-serv-okai.jpg

Mit nevezünk hasi sérvnek?

A hashártya kiboltosulása, akkor keletkezik, ha a bél egyes részei a sérvkapunak nevezett lyukon át képesek kilépni a hasüregből.

Hol jelentkezhet ilyen jelenség?

A kötőszöveti gyengeség legtöbbször a lágyékon és köldöktájon szokott jelentkezni. Lehet veleszületett, de túlzott igénybevétel vagy öregkori ernyedés következtében is kialakulhat.

Rosszul gyógyult műtét következménye is lehet az ok mögött, de az esetek 80%-ában lágyéksérv áll a háttérben.

Gyerekkori lágyéksérv

Fiúknál akkor jelentkezhet lágyéksérv, ha a lágyékcsatorna a születésig nem zárul be. Ennek akkor kell bekövetkeznie, miután a herék a hasüregből átvándorolnak a herezacskóba és a lágyékcsatorna elzáródik. Ha ez elmarad, akkor jelentkezik sérv.

Idősebb korban pedig az állhat a háttérben, hogy a hasizom gyengébbé válik. Minél megerőltetőbb életet élünk, sokat cipelünk, túlsúlyosak vagyunk, annál nagyobb a valószínűsége, hogy kötőszöveti gyengeség alakul ki.

A sérvet sok esetben kell megoperálni, mivel a kilépő bél részei meg tudnak törni, amely bél kizáródással jár és életveszélyes állapot léphet fel.

Mit tehetünk, hogy elkerüljük a sérvet?

Az egyik legfontosabb, hogy ne hagyjuk eltunyulni a hasizmainkat. Igyekezzünk minél többet edzeni, jó kondiban tartani magunkat és vigyázni arra, hogy ne hízzunk el.

Ön is túlsúllyal küzd és szeretne változtatni?

Akkor jó hírünk van, mert már Magyarországon is elérhető az a forradalmi újítás, amivel könnyű lesz a fogyás. A fogyasztószerek (pl. Adipex-P, Sibutramine 20mg) segítenek abban, hogy kevesebb kalóriával is beérje, csökkentse az étkezések, különösen a nassolások számát.

Tudvalevő dolog, hogy azok a kalóriák a „legártalmasabbak”, amelyeket két étkezés között viszünk be, általában csak unalomból vagy kedvtelésből. Ha ezeknek ellen tudunk állni, akkor nyert ügyünk van.

Márpedig a sibutramine, fentermin hatóanyagok épp ebben segítenek. Csökkentik az éhségérzetet, így egyszerűen nem leszünk éhesek. Annyit eszünk, amennyire a szervezetünknek szüksége van, így az elkezdi felhasználni a lerakódott zsírpárnákat.

Mindenekelőtt érdemes előre tájékozódni, akár az eredeti Adipex P árak felől, akár más fogyasztók véleményeit olvasgatva, hogy az alapvető információk kiderüljenek számunkra és nehogy becsapás áldozatai legyünk.

Előzze meg Ön is a későbbi betegségeket és éljen egészséges, problémáktól mentes életet!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weblap.blog.hu/api/trackback/id/tr1518267615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Weblap SEO

Weblap és termék ajánló SEO blog. PR cikk beküldése, link elhelyezés. Google honlap optimalizálás. Marketing cikkek megjelentetése. Web lap oldal tartalom. Laptop, infra terasz és télikert építés Budapest

Weboldal elemzés, SEO

Keresőszempontú weboldal elemzés a budapesti autómarketing honlapon.

Blog: Honlap SEO elemzés: mobil télikert - infra sötétsugárzók webáruházból

PR_cikk_beküldése - Honlapoptimalizálás - PR_cikkek. Google Indexbe segítés: felolvasott hangoskönyv: a köpönyeg | könnyű fogyókúra
süti beállítások módosítása