Weblap SEO

weblap ajánló blog - pr-cikkek beküldése - honlap optimalizálás

Otthoni online-munka a télikertben. Home office

home-office-telikert.jpg

Dolgozószobádat beépített teraszon, otthoni télikertben is kialakíthatod

Légy körültekintő. A legfontosabb szempont, amikor dolgozósarok kialakítására kerül sor, hogy milyen gyakran és milyen fajta munkát végzel majd ott. Akár tanulásra, akár home office-ra, akár vállalkozóként végzed majd ott a munkádat, a rendelkezésre álló teret jól kell tudni kihasználni. De vajon, hogyan alakíthatunk ki dolgozósarkot egy üvegteraszon?

Fontos a hely körültekintő kiválasztása

A fantáziánknak határt szabhat az otthonunk beosztása, a nagysága és a megvilágítás egyaránt. Az első lépés azonban, hogy meghatározzuk, hol szeretnénk elhelyezni azt a bizonyos íróasztalt. Tehetjük azt a hálószobába, a nappaliba, de akár a konyhába, illetve egy különálló szobába is egyaránt. Mindegy, hogy végül hova kerül, fontos, hogy a választott eszköz stílusban illeszkedjen az többi darabhoz.

Ha tartozik az otthonunkhoz egy teraszbeépítéssel kialakított télikert, az mindenképpen szóba jöhet munkaterületként.

Az asztal jó, ha legalább 80x120 cm-es nagyságú, hiszen így szinte bármi elhelyezhetünk rajta. Hasznosak lehetnek az alá tehető gördíthető fiókos és polcos komódok, amikkel rengeteg helyet tudunk megspórolni. Ha számítógépet is használunk az otthoni munkához, akkor mindenképpen olyan helyre kerüljön az íróasztal, ahol nem zavar majd bennünket a napfény és a világítás. Online munka esetén persze szükség lesz laptopra, töltőre és stabil internetkapcsolatra is.

Lámpák fontossága, kényelem és komfortérzet

A lámpatestek kiválasztásánál fontos, hogy lehetőség szerint állíthatós változatot válasszunk. Ennek köszönhetően mi magunk szabályozhatjuk a fény erősségét. Az eszközt mindig az író kezünkkel ellentétes oldalra helyezzük, így nem lesz útban és árnyék sem vetődik a papírlapra. Amennyiben sokat dolgozunk lámpánál, kerüljük el a túl erős verziót, vásároljunk bele inkább egy meleg fényű energiatakarékos izzót.

Ha főleg nappal dolgozunk, ügyeljünk arra, hogy a fény oldalról, lehetőleg balról essen asztalunkra és a nap semmiképp ne süssön se szemünkbe, se a monitorra.

Ha van elég helyünk, akkor jó, ha még a designra is odafigyelünk. Egy stílusos, saját magunkhoz közel álló sarokba szívesebben vonulunk el dolgozni, mint egy unalmas fekete kanapéra tennénk. Senki sem szeretne órák hosszat egy kényelmetlen székeben ücsörögni, amely még nem is néz ki jól. Manapság már rengeteg helyen beszerezhetőek ergonomikus kialakítású darabok, amelyek nemcsak komfortosak, hanem stílusosak is egyben. Ha tehetjük, vásárlás előtt mindig próbáljuk ki a választott darabot, hogy mennyire kényelmes és praktikus.

otthoni-munka.jpgLehetőség szerint válasszunk ki egy falat, ahova inspirációs képeket, szövegeket és tárgyakat helyezünk. Ezek egy nehéz nap során emlékeztetnek majd bennünket, hogy miért is küzdünk, miért is munkálkodunk egy-egy feladaton akár heteket vagy hónapokat is. Legegyszerűbb, ha vásárlunk egy kitűzőtáblát, ahova mindent feltűzhetünk, amit fontosnak érzünk.

Feldobhatja otthoni munkahelyünket egy dekoratív, elgondolkodta poszter is.

A lakásunkon belüli iroda kialakítása nem egyszerű feladat. Fontos a megfelelő hely, a világítótestek kiválasztása, a megfelelő kényelem biztosítása és az inspirációs fal kialakítása. Amennyiben számítógépet is használunk télikerti home office munkánkhoz, szükségünk lehet a megfelelő felszerelésekre, infrastuktúrára is.

 

web-seo_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://weblap.blog.hu/api/trackback/id/tr1316470104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Weblap SEO

Weblap és termék ajánló SEO blog. PR cikk beküldése, link elhelyezés. Google honlap optimalizálás. Marketing cikkek megjelentetése. Web lap oldal tartalom. Laptop, infra terasz és télikert építés Budapest

Weboldal elemzés, SEO

Keresőszempontú weboldal elemzés a budapesti autómarketing honlapon.

Blog: Honlap SEO elemzés: mobil télikert - infra sötétsugárzók webáruházból

PR_cikk_beküldése - Honlapoptimalizálás - PR_cikkek. Google Indexbe segítés: felolvasott hangoskönyv: a köpönyeg | könnyű fogyókúra
süti beállítások módosítása