Weblap SEO

weblap ajánló blog - pr-cikkek beküldése - honlap optimalizálás

Használt laptop felújítás szervizben

Új laptopok vs. felújított notebook?

Előretör a használt cikkek piaca. Látva az energiaválság jeleit és tudva, hogy már az év közepén kimerítjük s Föld erőforrásait, egyre többen mutatnak környezettudatos magatartás és az 1-2 év alatt lecserélt számítástechnikai eszközökben való tobzódás helyett használt terméket vásárolnak. 

Ha szervizben felújított hordozható PC-t veszük, a forgalmazó még garanciát is vállal, mi pedig adott esetben féláron jutunk hozzá jó teljesítményű, megbízható használt mobil számítógéphez.

Notebook javítással Budapesten számos szerviz foglalkozik, többük kínálatában megtalálhatók a felújított használt laptopok. Látogassunk el egy budapesti javítóműhelybe. Vezető műszerészük egy HP készlék felturbózásán dolgozik. 

Elmondja, hogy A HP a Hewlett Packard rövidítése,   az egyik legismertebb számítógépes eszközöket gyártó cég, az általuk gyártott termékek megbízhatóak, mégis szükség lehet egy szakszerű szolgáltatást nyújtó szervizre, mely gyorsan végzi el a javításokat és a használt gép felújítását.

HP laptopok kinézete

Javítóműhelyük nem márkaszerviz ugyan, de gyakran hoznak be a legújabb dizájn szerint készített HP notebookokat. A legtöbb ilyen eszköz fényes textúrájú, szilárd műanyag burkolatot kap. Az üzleti célú gépek burkolata készülhet a drágább alumíniumból is, fényes vagy matt kivitelben. A HP laptopok dizájnja visszafogott, általában szürke és fekete színben érhetők el az egyes modellek.

A felújítandó notebook hardvere, alkatrészei

A budapesti laptop szervizbe érkező HP notebookok többsége a legújabb processzorokat tartalmazza. A cég a jobb teljesítmény érdekében Intel Core i3, i5 és i7-es processzorokat szereli gyártmányába, négy vagy 2 magos kivitelben.

Minden Intel Core laptopban találunk Intel HD videokártyát, de az igazán nagy teljesítményt nyújtó modellek hardverét NVIDIA GeForce dedikált videokártyával egészíti ki a gyártó.

hp laptop szerviz budapestA kijelzők átmérője széles skálán mozog, azonban mindegyik típust gyorsan és szakszerűen javítanak vagy cserélek a budapesti szervizben.

HP notebookok esetében az alábbi kijelző méretek a gyakoriak:

  • 11 hüvelyk
  • 12 hüvelyk
  • 13 hüvelyk
  • 14-15,6 hüvelyk
  • 16-17 hüvelyk.

A monitor általában IPS panel, mely garantálja a magas kontrasztarányt, a boltok polcaira kerülő eszközök felbontása 1366x768 és 3840x2160 között van. Minden sorozatban találunk matt és fényes kijelzővel szerelt modelleket is.

A HP által gyártott gépek egy részét érintő kijelzővel forgalmazza a cég, melyhez használhatunk HP Active Pen érintőtollat is.

A HP által forgalmazott laptop sorozatok, laptoptípusok

  • HP 15
  • HP 17
  • HP 250
  • HP 255
  • HP Elite X2 és EliteBook
  • HP Envy és Envy x360
  • HP Omen
  • HP Pavilion
  • HP ProBook és ProBook x360
  • HP Spectre, Spectre Pro, Spectre x360
  • HP ZBook.

hp notebook alkatreszekA HP 15, 17, 250 és 255-ös sorozatok

A HP 15 és 17-es modellekben a szám a laptop kijelzőjének méretére utal, a 250-es és 255-ös modellek régebbi típusok, melyeket olcsón szerezhetünk be. A 255-ös modellek többsége AMD processzorral kerül a boltok polcaira, a 250-es modellek között szép számmal találunk régebbi N-típusú processzorral szerelt notebookot.

Ezek a modellek otthoni és irodai használatra is ideálisak, ha az ár az elsődleges szempont.

A HP Elite X2 és EliteBook egy kiváló minőségű, tabletként és laptopként is használható mobil számítógép. A billentyűzet, mint dokkoló működik, a géphez Active Pen is használható. A Windows 11 operációs rendszer megjelenése óta a széria ezt használja, mivel ez érintő kijelzővel szerelt tabletekre is alkalmas.

A HP Envy és Envy x360 egy sokrétű és rendkívül vékony laptoptípus, az x360-as egy transzformers laptop, mely használható notebook, tablet vagy sátor üzemmódban. Egyaránt alkalmas munkavégzésre, utazás közben jól jöhet a vékony burkolat és a rendkívül könnyű súly, mindeközben prémium kivitelű burkolatot is kapott az eszköz.

A HP Omen sorozat laptopjai nagy teljesítményű Intel Core i5 és i7-es processzorokat kaptak és minden modell minimum nVidia GeForce GTX 950M videokártyát kapott. Full HD vagy 4K kijelzőt és Intel RealSense 3D kamerát kapott a kütyü, emellett M.2 csatlakozóval szerelt SSD meghajtót is csatlakoztathatunk. A HP Omen játékosok számára is használható, nagy teljesítményű hardverekből összerakott eszköz lett.

HP Pavilion – kifejezetten az átlagfelhasználók számára fejlesztett, széles hardver konfigurációkban elérhető típus. A budapesti HP laptop szervizben gyorsan és szakszerűen szerelik ezt a modellt is.

hp laptop javitasHP Probook és Probook x360 – üzleti felhasználók számára készített notebook, mely hatalmas teljesítményét tetszetős dizájnnal egészítette ki a gyártó.

A HP Spectre a cég egyik legújabb laptop sorozata, mely rendkívül vékony és elegáns, a kijelzőt Gorilla Glass védelemmel látták el. A típus különleges hűtőrendszert kapott, melynek köszönhetően hihetetlenül vékony és könnyű lett az összes Spectre.

A HP Zbook egy mobil munkaállomás, médiastúdió. Intel Xeon vagy Intel Core i7-es processzorral kerül a boltok polcaira, Intel CM236-os chipszettel, a modern DDR4-es memória biztosítja a gyors és eredményes videó vagy képszerkesztést is.

Tipp: Vásárlás előtt ellenőrizze a használt laptop memória-kapacitását.

A bejegyzés trackback címe:

https://weblap.blog.hu/api/trackback/id/tr9418100196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Weblap SEO

Weblap és termék ajánló SEO blog. PR cikk beküldése, link elhelyezés. Google honlap optimalizálás. Marketing cikkek megjelentetése. Web lap oldal tartalom. Laptop, infra terasz és télikert építés Budapest

Weboldal elemzés, SEO

Keresőszempontú weboldal elemzés a budapesti autómarketing honlapon.

Blog: Honlap SEO elemzés: mobil télikert - infra sötétsugárzók webáruházból

PR_cikk_beküldése - Honlapoptimalizálás - PR_cikkek. Google Indexbe segítés: felolvasott hangoskönyv: a köpönyeg | könnyű fogyókúra
süti beállítások módosítása